طرز تهیه ته دیگ برنج با کدو سبز نوعی ته دیگ برنج وجوددارد کـه با کدو سبز درست شده و شیرین اسـت. این ته دیگ از جمله ته دیگهـای محبوب در شهر دامغان اسـت و برای پلوهـای مخلوط مانند رشته پلو، عدس پلو و سبزی پلو کاربرد دارد. دستور تهیه کدو را شسته، پوست بگیرید و بـه صورت حلقهای یا طولی برش دهید. دقت کنید ضخامت برشها یکسان بوده و زیاد نازک نباشد، چون کدو زود میسوزد؛ بنابر این ضخامت برشهـای کدو را کمتر از ۵-۴ میلی متر درنظر نگیرید. ته قابلمهای کـه بهتر اسـت از جنس تفلون نچسب باشد، چند قاشق روغن ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم داغ شود، سپس کدوها را در روغن بچینید.
طرز تهیه ته دیگ برنج (10 دستور پخت عالی برای ته دیگ) روی کدوها مقداری شکر، دارچین و گرد غوره بپاشید و سپس برنج آب کش را روی آن بریزید. پس از دم کشیدن برنج، برای سرو ابتدا آن رابا احتیاط در دیس بکشید طوریكه کفگیر باعث له شدن کدوهـای ته دیگ نشود، سپس ته دیگ را روی برنج قرار دهید. نکات مهم ته دیگ کدو خیلی زود میسوزد، بنابر این برای تهیه آن حرارت را خیلی کم کنید. برای تهیه این ته دیگ اگر از قابلمه نچسب استفاده نشود، احتمال چسبیدن ته دیگ زیاد اسـت. بنابر این موقع کشیدن، کدوها له شده و ظاهر مناسبی نخواهند داشت.
منبع: آموزش آشپزی رضا
طرز تهیه ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار | انواع ساندویچ گرم و سرد